Menu

Vacatures

29-7-2019 Twee nieuwe vacatures:

1. Zelfstandig horecamedewerker

2. Schoonmaker

We zijn op zoek naar:

1. Zelfstandig horecamedewerker voor elke vrijdagavond en om het weekend op zaterdag & zondagmiddag/avond

Beschik jij over horecatalent, ben je een kei in gastheerschap en weet je wel van aanpakken? Reageer dan snel zodat we vanaf september aan de slag kunnen met jou.

2. Schoonmaker sporthal / zwembad eventueel in combinatie met kantinedienst - 

Dit zijn je globale tijden; elk weekend zaterdag 7.00-9.00 uur / zondag 7.00-9.00 uur / maandag 6.30-8.30 uur. Afhankelijk van wedstrijden in de sporthal.
Beschik jij over schoonmaaktalent? Ben je pro-actief en zie je zelf werk liggen? Reageer dan snel zodat we vanaf september aan de slag kunnen met jou.

Voor deze twee functies beginnen we met een tijdelijk contract. Het kan ook zijn dat de uren uitgesplitst worden. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid en het gebruik van de sporthal / zwembad. In de avonden en weekenden wordt de sporthal gebruikt voor trainingen en wedstrijden. Jij bent dan de gastheer/gastvrouw. Ook schoonmaak na afloop van je dienst behoort tot de horecawerkzaamheden. 

Sportaccommodatie 't Timpke hanteert de CAO Zwembaden.  We zoeken pro-actieve personen die na een inwerktijd zelfstandig aan de slag kunnen. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en straal je professionaliteit uit. Omdat je in het weekend werkzaam bent, vragen we minimaal 18 jaar +. 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 26-08 je motivatie en cv via mail naar de manager van 't Timpke Elyse Moonen: elysemoonen@timpke.nl 
In de laatste week van de zomervakantie (26 tot 30 augustus 2019) zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden.

En studeer jij Sport & Bewegen of CIOS of ALO? 

Kom dan bij ons stage lopen! We zijn een officieel erkend leer- en stagebedrijf voor leerlingen uit de regionale opleidingen niveau 2 t/m 4 en HBO niveau ALO. 

Heb je interesse? Neem dan contact op met Anke Somsen via telefoon of mail 

Geschreven door Decorsign op maandag maart 18, 2019

Permalink -

« Therapeutisch bewegen tijden