Menu

Vacatures

Vacature

22-8-2019 Twee nieuwe vacatures:

1. Zelfstandig horecamedewerker

2. Schoonmaker

We zijn op zoek naar:

1. Zelfstandig horecamedewerker voor elke vrijdagavond en om het weekend op zaterdag & zondagmiddag/avond

Beschik jij over horecatalent, ben je een kei in gastheerschap en weet je wel van aanpakken? Reageer dan snel zodat we vanaf september aan de slag kunnen met jou. Ideaal baantje voor studenten! 

2. Schoonmaker sporthal / zwembad eventueel in combinatie met kantinedienst - 

Dit zijn je globale tijden; elk weekend zaterdag 7.00-9.00 uur / zondag 7.00-9.00 uur / eventueel maandag 6.30-8.30 uur. Afhankelijk van wedstrijden in de sporthal.
Beschik jij over schoonmaaktalent? Ben je pro-actief en zie je zelf werk liggen? Reageer dan snel zodat we vanaf september aan de slag kunnen met jou.

Voor deze twee functies beginnen we met een tijdelijk contract. Het kan ook zijn dat de uren uitgesplitst worden. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid en het gebruik van de sporthal / zwembad. In de avonden en weekenden wordt de sporthal gebruikt voor trainingen en wedstrijden. Jij bent dan de gastheer/gastvrouw. Ook schoonmaak na afloop van je dienst behoort tot de horecawerkzaamheden. 

 We zoeken pro-actieve personen die na een inwerktijd zelfstandig aan de slag kunnen. Natuurlijk ben je klantvriendelijk en straal je professionaliteit uit. Omdat je in het weekend werkzaam bent, vragen we minimaal 18 jaar +. Sportaccommodatie 't Timpke hanteert de CAO Zwembaden. 't Timpke beschikt over een sporthal, zwembad en squashbanen. Veel verenigingen maken gebruik van de accommodatie. Na afloop van de activiteiten gebruiken zij ook de horecafaciliteiten. Wegens interne verschuivingen zoeken we daarom horecamedewerkers en medewerkers die de sporthal weer schoon kunnen maken na gebruik. 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 16-12 je motivatie en cv via mail naar de manager van 't Timpke Elyse Moonen: elysemoonen@timpke.nl Mocht je meer vragen hebben, kun je ook contact opnemen met 't Timpke; Haarloseweg 10 / 7271BT / Borculo / 0545-272271. 
De sollicitatiegesprekken zullen zsm plaatsvinden. 

En studeer jij Sport & Bewegen of CIOS of ALO? 

Kom dan bij ons stage lopen! We zijn een officieel erkend leer- en stagebedrijf voor leerlingen uit de regionale opleidingen niveau 2 t/m 4 en HBO niveau ALO. 

Heb je interesse? Neem dan contact op met Anke Somsen via telefoon of mail 

Geschreven door Decorsign op maandag maart 18, 2019

Permalink -

« Therapeutisch bewegen tijden - Algemene voorwaarden »