Menu

Zwanger en Zwemmen

Zwanger en zwemmen

Geniet van elk moment!

Als je zwanger bent, wil je natuurlijk genieten van elk bijzonder moment. De eerste maanden kun je zonder problemen nog van alles doen, maar vanaf 4/5 maanden begint het lichaam flink te veranderen. Maar als je buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen vaak minder prettig. In het water kun je echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de opwaartse kracht van het water. je voelt je bijna gewichtloos. en juist dat heeft een ontspannende werking op je lichaam, hoe lekker is dat?

Zwanger en zwemmen vindt plaats in heerlijk warm water (ca 32 graden) Dat heeft bovendien een gunstige invloed op uw bloedcirculatie. Daardoor vindt een verhoogde zuurstofopnamen in je bloed plaats, wat belangrijk is voor jou en je kindje. Er zijn allerlei oefeningen waardoor je heerlijk ontspannen thuiskomt. Samen met anderen kun na de les bij de koffie/thee je nog allerlei ervaringen uitwisselen. Dat schept een unieke waardevolle band.

Kosten?
€5.70 per keer
€52 voor 10x

Wanneer?
De les wordt op donderdag van 18:30 tot 19:15 uur tijdens het recreatieve zwemmen, gegeven o.l.v. gekwailificeerde en ervaringsdeskundige zweminstructrice.

Als je deelgenomen hebt aan het zwanger en zwemmen en een geboorte kaartje stuurt, kun je de eerste 2 keer gratis deelnemen aan de ouder en kind zwemlessen. 

Wil je kijken of het iets voor jou is? Je komt gewoon een keer gezellig mee doen.

Geschreven door Elyse op maandag oktober 1, 2018

Permalink -

« Ons personeel - Over ons »