Menu

Zwanger en Zwemmen

Geniet van elk moment!

Als je zwanger bent, wil je natuurlijk genieten van elk bijzonder moment. De eerste maanden kun je zonder problemen nog van alles doen, maar vanaf 4/5 maanden begint het lichaam flink te veranderen. Maar als je buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen vaak minder prettig. In het water kun je echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de opwaartse kracht van het water. je voelt je bijna gewichtloos. en juist dat heeft een ontspannende werking op je lichaam, hoe lekker is dat?

Zwanger en zwemmen vindt plaats eerst in het diepe bad, daar doen we een aantal zwemoefeningen en daarna in heerlijk warm water (ca 32 graden) Dat heeft bovendien een gunstige invloed op uw bloedcirculatie. Daardoor vindt een verhoogde zuurstofopnamen in je bloed plaats, wat belangrijk is voor jou en je kindje. Er zijn allerlei oefeningen waardoor je heerlijk ontspannen thuiskomt. Samen met anderen kun na de les bij de koffie/thee je nog allerlei ervaringen uitwisselen. Dat schept een unieke waardevolle band.

Je kan instappen op het moment dat jij wilt de een komt met 15 weken zwangerschap en de ander bij 26 weken. De lessen zijn zo opgebouwd dat het voor elk trimester goed te volgen is.

Wanneer?
De les wordt op donderdag van 18:45 tot 19:30 uur tijdens het recreatieve zwemmen, gegeven o.l.v. een gekwailificeerd en ervaringsdeskundige zweminstructrice.

Leuk om te weten!!
Als je deelgenomen hebt aan het zwanger en zwemmen en een geboorte kaartje stuurt, kun je de eerste 2 keer gratis deelnemen aan de ouder en kind zwemlessen. 

Voel je welkom!

Geschreven door Elyse op maandag oktober 1, 2018

Permalink -

« Ons personeel - Over ons »