Menu

Aqua gym tijden

AQUA GYM

Wist u dat er in 't Timpke de mogelijkheid bestaat deel te nemen aan bewegingsactiviteiten in het water? 
In 't Timpke wordt voornamelijk aandacht besteed aan Watergymnastiek. Dit bestaat uit een reeks van bewegingsvormen in het water, zoals lopen, springen of drijven. Met behulp van spelmaterialen zoals bal en drijfringen verricht men oefeningen.

MOET JE KUNNEN ZWEMMEN
Nee, ook als u niet kunt zwemmen kunt u deelnemen aan de watergymnastiek. De oefeningen en de verschillende spelvormen worden uitgevoerd in ondiep water waar het heupdiep is.

ONTSPANNEN
Tijdens de les ontspant het lichaam zich automatisch en de bewegingsmogelijkheden van de ledematen en gewrichten worden aanmerkelijk vergroot. Door de opwaartse kracht van het water kunnen bewegingen uitgevoerd worden die op het droge vaak moeilijk of onmogelijk zijn. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar regelmatig af en u werkt naar eigen kunnen.

DESKUNDIGE BEGELEIDING
Elke les watergymnastiek staat onder leiding van gekwalificeerd personeel. Deze mensen hebben reeds vele jaren ervaring.

WIE KUNNEN ER MEE DOEN?
Iedereen, vrouwen en mannen in de leeftijd van ongeveer 50 jaar en ouder kan meedoen aan de watergymnastiek. Voelt u er iets voor, kom dan eens kijken in Sportaccommodatie 't Timpke en doe een keer mee. U zult zien en ervaren dat het niet alleen gezond, maar ook heel gezellig is. Het kopje koffie of thee na de les krijgt u van ons.

Geschreven door Decorsign op zaterdag december 9, 2017

Permalink -

« Ouder en kind zwemmen - Aquajogging »