Menu

Zwemles tarieven

Zwemles Tarieven geldig t/m 31 dec. 2019 
 

Voor de 2 x per week zwemlessen geldt de voorwaarde dat er een 2 x per week zwemlesabonnement aangeschaft wordt. Dit kan met de 2 x per week 3-maandenkaart en op het einde met de 2 x per week maandkaart. Afhankelijk van de snelheid van het traject. Voor het traject van 2 x per week zwemles hanteren we kleinere groepjes; maximaal 8 kinderen in de zwemles! 
Voor het All-in ZwemAB 1 x per week abonnement geldt een maximale periode van 1 jaar en 9 mnd. We verwachten uw kind wekelijks op zwemles. Dit om de continuïteit van de zwemlessen te waarborgen. Indien een kind binnen de eerder genoemde termijnen het diploma behaalt, worden er geen lessen vergoed. In geval van (langdurige) ziekte dient contact opgenomen te worden met coördinator zwemonderwijs. Voor het 2 x per week zwemlestraject starten we met kleinere groepjes; maximaal 8 kinderen per zwemlesgroep. 
Op deze pagina kun je de verschillende zwemlestijden vinden. 

Meteen inschrijven? Klik hier op de online inschrijfpagina van 't Timpke. Natuurlijk kun je ook bij de receptie inschrijven. 

De gemiddelde duur voor het A-diploma is 40 klokuren zwemles. Voor het B-diploma geldt 8 klokuren en voor het C-diploma geldt 16 klokuren. Dit zijn natuurlijk maar gemiddeldes. Het een en ander is afhankelijk van o.a. de leeftijd van je kind, watervrijheid, en leerrijpheid. Tevens geldt; hoe meer watertijd, hoe sneller het gaat! Dus ook oefenen in de weekenden helpt hierbij enorm. Meer inhoudelijke informatie over ons zwemonderwijs vind je hier. 

Voor meer informatie klik op pagina 2 van de algemene voorwaarden van de zwemlesabonnementen. 

Tarieven voor kanjer zwemmen (zwemles voor kinderen die meer aandacht nodig hebben 1 op 1 /2) op aanvraag. Binnenkort gaan we ook kijken naar zwemles in de ochtenduren en zwemles in kleinere groepjes. Wil je daar alvast meer van weten? Mail dan naar: ankesomsen@timpke.nl 

Geschreven door Decorsign op zaterdag januari 13, 2018

Permalink -

« Verjaardagsfeestje tijden - Recreatief / Banen zwemmen tijden »