Menu

Sportief bewegen in Sporthal

Vanaf dinsdag 7 september 2021 starten deze lessen ook weer op in 't Timpke!
Op de "ouderwetse" tijden: dinsdag 8.45-9.45 en van 10.00-11.00 uur. De kantine is na afloop gewoon open, wel op 1,5 meter onderlinge afstand. Het tarief is € 43,25 voor een half seizoen, graag vooraf met de PIN bij de receptie betalen. Na afloop wordt een gratis kopje koffie en thee gedronken. Algemene voorwaarden zijn bij de receptie verkrijgbaar. 

Voor ouderen geldt: iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, voelt zich niet alleen fitter, maar houdt de conditie op peil of verbetert die. Een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat u minder vatbaar bent voor verkoudheden en andere ongemakken. Uw spieren en gewrichten blijven soepel en uw botten sterker. U hoeft geen uitgesproken sportfiguur of fervent trimmer te zijn om aan lichamelijke activiteiten voor 55-plussers mee te doen.

DOEN!

Gymervaring is niet nodig. De lessen worden zo samengesteld, dat iedereen in zijn of haar eigen tempo kan deelnemen. Het gaat om lekker bewegen en dat gezellig samen met anderen te doen. Na een actieve warming-up komen staand, zittend en liggend alle spiergroepen aan bod waarbij coördinatie, lenigheid, spierversterking en uithoudingsvermogen centraal staan. Plezier in de les staat natuurlijk voorop en je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt, niets moet! De les wordt ondersteund door hedendaagse muziek waardoor het “makkelijker” is om de oefeningen vol te houden en het uitnodigend en gezellig is om samen te sporten.

DESKUNDIGE BEGELEIDING.
Elke les gymnastiek (zwembad en sporthal) staat onder leiding van gekwalificeerd personeel met specifieke kennis op het gebied van bewegen voor ouderen. Deze mensen hebben reeds vele jaren ervaring.

WIE KUNNEN ER MEE DOEN?
Iedereen, vrouwen en mannen in de leeftijd van ± 55 jaar en ouder.
Als u er iets voor voelt, komt u dan eens kijken in het zwembad of de sporthal van ’t Timpke of doe een keer gratis mee.
U zult zien of ervaren dat het niet alleen heel gezond, maar ook heel gezellig is.
Het kopje koffie of thee tijdens of na elke les is gratis!

WANNEER: 
Dinsdag: van 08.45 - 09.45 uur en er is een groep van 10.00 - 11.00 uur

Geschreven door Decorsign op zaterdag januari 13, 2018

Permalink -

« Tarieven zwembad - Sporthal tarieven »